0304 - 300 36info@erawanthai.se

Ät lunch på vår restaurang på Orust

En restaurang på Orust

Här på vår restaurang på Orust kan du äta en måltid enligt det thailändska köket. Vi erbjuder det mesta som rör mat, som kommer från Thailand. Vi har själva ett ursprung från Thailand, så vi har stor kompetens och en lång erfarenhet av att laga mat från det thailändska köket. Om du inte är bevandrad i det thailändska köket, så kanske du är osäker på vilken måltid som du skall välja. Om det är så, så kan du självfallet alltid fråga oss och be oss om rekommendationer. Vi kan som sagt mycket om thaimat och hjälper dig gärna med tips om vad som passar för just dig.

Ät lunch på Orust

Ät gärna lunch på Orust i vår restaurang Erawan. Vi har alltid flera alternativ till det ordinarie utbudet, och om man vill äta en god lunch på Orust så är man varmt välkommen till vår gemytliga restaurang. Det går även att äta på kvällen och då även välja bland maträtterna på à la carte. Förutom detta, så erbjuder vi även alla att beställa mat eller lunch från oss och ta med sig den hem. Fördelen med detta är att man kan äta sin lunch den hemma i lugn och ro. Inte för att det inte är lugnt här i vår restaurang på Orust, men det blir alltid mer gemytligt att äta lunch i en hemmamiljö.

Beställ bord

Om du vill så kan du beställa bord på vår restaurang för att säkerställa att du får plats. Ibland är det relativt mycket besök här och det kan tidvis vara svårt att få bord här. Om du då beställer bord, så är du säker på att kunna äta här på vår restaurang, när du besöker Orust. Vi hjälper dig gärna och om du har några speciella önskemål, så framför dem gärna i samband med din bordsbeställning. Vi ser fram emot ditt besök här på Orust och på vår restaurang Erawan.